video konsultasjon.png

BLODANALYSE - sendes i hele Norge OG SKANDINAVIA

Norge er et langt land og ikke alle kan komme til min praksis i Oslo. Men du er selvfølgelig velkommen til Oslo. Kanskje du har familie hvor du kan bo noen dager, eller så er det hoteller i nærheten. Jeg kan sende informasjon og priser. 

                                               

 

 

Hvis du ønsker en test, kan du sende 2 bloddråper. Du klipper da 2 biter av et hvitt kaffefilter og legger 1 bloddråpe på hver. (hvis du ikke har noe av dette, kan jeg sende et test kit, kr. 90,- inkl. frakt)

La det tørke godt (30 min) og legg det i en konvolutt og send til denne adressen:

Tore Geir Nilsen

Terapeutpartner AS

Sofies Plass 1, 0169 Oslo, Norway

Med blodprøven du sender kan Jeg teste og lage medisin. Med Bicom Optima kan jeg teste mange ting. Som for eksempel mat, (allergier og matintoleranser, organer, smerter, sopp, candida, bakterier, parasitter, virus m.m.

Jeg kan skanne eller screene kroppen med BBC2 Bicom Body Check. Vi får frem en omfattende rapport som danner grunnlag for hvilken terapi vi skal bruke.

 

Priser:

Konsultasjon, screening BBC2 av blodprøve og gjennomgang av screenings for å planlegge behandling og andre tiltak.   Samt 90 minutter NOK 1.600,00 (dobbeltime)

blood-drop-finger-prick-240.jpg

Kun 2 bloddråper på 2 papirbiter (hvitt kaffefilter) sendes til meg og jeg screener og lager medisin. Jeg kan sende testkit om du ønsker for kun kr. 100,- inkl frakt.

Vi behandler ikke sykdom men hele mennesket. Vi stiller ingen medisinske diagnoser