BICOM BIORESONANS EN UNIK TEST- OG BEHANDLINGSMETODE

 

Se punkt 5 som forklarer at vi ikke stiller noen medisinsk diagnose og at det ikke erstatter vanlig Konvensjonell medisin og legebesøk.

5 grunner til at bioresonans er innovativ medisin.

 

1- Ser på årsaken til sykdom - ikke symptomene

Diagnostikk ved bruk av konvensjonelle medisinske teknikker er veldig viktig. I de fleste tilfeller beskriver diagnosen det kliniske bildet, men avslører ikke den faktiske årsaken til tilstanden. For eksempel er kronisk utmattelse bare et litt mer teknisk begrep for å beskrive det å være sliten mesteparten av tiden, men det forklarer ikke HVORFOR pasienten er sliten. Ødemer beskriver væskeretensjon, men ikke HVORFOR kroppen beholder væsken. Hypotyreose er igjen bare å beskrive en underaktiv skjoldbruskkjertel, men ikke HVORFOR. BICOM® Bioresonans-utøvere forstår at sykdom starter med cellene og blir opplært til å se etter hva som kan forårsake stress og belastninger i kroppen. Ofte ved å fjerne dette stresset og jobbe med kroppen på en helhetlig måte, avtar ofte symptomene.

 

2- Er ikke-invasiv (noe som føres inn i kroppen) - fungerer harmonisk med kroppen

Ingen bivirkninger har noen gang blitt registrert ved bioresonansbehandling. Medisinske forsikringsselskaper definerer det som en av komplementære terapier med lav risiko. BICOM®-terapienheter er ulikt andre enheter som klassifiserer seg på lignende måte. Det er en stor forskjell mellom en frekvensgenerator og BICOM®-metoden.

Frekvensgeneratorer

En generator har en database med lagrede produserte frekvenser som blir sendt til en pasient med den hensikt å stimulere en respons hos pasienten. Inverterte frekvensmønstre kan noen ganger avbryte eller ødelegge en patogen frekvens, et lignende prinsipp som støydempende hodetelefoner. Dette er dokumentert av en rekke universiteter. Denne metoden kan være effektiv hos noen pasienter, og det er en modul på BICOM® for denne typen terapi.

BICOM® Bioresonans

BICOM®-maskinen er unik ettersom den er designet for å hente de faktiske frekvensene fra pasienten. En pasient som er stresset av patogener vil for eksempel ha et forstyrret frekvensmønster som kommer fra cellene. Selve patogenene vil ha sitt eget frekvensområde. Disse forskjellige frekvensene blir plukket opp av BICOM®-maskinen via applikatorer (elektroder) plassert på forskjellige steder på kroppen og fra kroppsvæsker som blod, spytt, avføring, urin. I likhet med det som allerede er nevnt, vil vattpinner tatt fra et sår inneholde god informasjon som hvite blodlegemer og avfallsmateriale. All denne informasjonen blir filtrert i BICOM®, god informasjon styrkes og returneres til kroppen og de skadelige stoffene blir invertert (snudd på) og returnert til kroppen. Dette er en av grunnene til at BICOM® blir sett på som den ledende terapienheten og har over 16 000 enheter som brukes over hele verden. Resultatene rapportert av hundretusener av pasienter er et veldig sterkt vitnesbyrd. BICOM® brukes av mange veterinærer, og de rapporterer om bemerkelsesverdige resultater som viser at det ikke er en Placebo-effekt.

 

3 - Bruker ikke dyre og skadelige medisiner

Farmasøytiske medikamenter, enten hvis de misbrukes eller tas som anvist, er en viktig dødsårsak over hele verden. Bivirkningene av medisiner er velkjente, og det finnes ingen vitenskapelige bevis for effekten av flere medikamenter som tas på en gang av en enkelt pasient. Medikamenter kurerer sjelden en sykdom, men behandler eller undertrykker symptomer.

Pasienter som bruker bioresonans har på den annen side rapportert fordeler i mange land uten bruk av medisiner, eller det har hjulpet mot bivirkninger fra medisinen de tar.

 

4 - Fungerer for alle aldersgrupper hos mennesker og dyr

En rekke leger har jobbet for å behandle forstyrrelser hos fostre som fortsatt er i livmoren, dette ble dokumentert i en kongress fra tyrkiske leger som behandler Spina Bifida og med risikosvangerskap. Så bioresonans er trygt for nyfødte babyer og barn. En trent utøver vil vite hvilke programmer som er trygge å bruke. Mange forhold har blitt behandlet, spesielt melkeintoleranse, vaksinasjonsskader, ADHD og andre problemer som ofte rammer de unge.

Dyr kan være veldig givende pasienter og reagere godt på riktig behandling. For eksempel vil en katt gå og legge seg på modulasjonsmatten hvis den vil ha terapien og forlate hvis den ikke er den riktige. Videoer har vist at hester som får behandling blir så avslappede at de vil legge seg.

 

5 - Effektivt diagnostisk verktøy og behandling for de mest kjente sykdommer

Ikke mange diagnostiske tester gir 100% bevis på en sykdom, og bioresonans er også slik. En god BICOM®-terapeut vil ikke påstå å diagnostisere en sykdom eller vil noensinne si “Jeg har funnet kreft” eller noen annen tilstand. Snarere kan det være et viktig verktøy for å identifisere underliggende årsaker til sykdom. Den kan finne stress og belastninger i kroppen som man ikke kan finne i en blodprøve. Konvensjonelle blodprøver er essensielle, men savner ofte viktig informasjon og kan ikke brukes som en eneste diagnostisk metode, tidligere infeksjon er kanskje ikke påvisbar i blodet, men kan fremdeles utvise et stress på pasienten. Kroppen kan lagre stoff i fettvev eller slimhinner. Dette er grunnen til at en terapeut kan oppdage dette stresset, men blodresultatene viser negative.

 

For mer informasjon, vennligst se følgende video

https://www.youtube.com/watch?v=vcJaA9_6EyE&fbclid=IwAR0cwzAk7YXzJ0vlfp5-fOk0X58JVCUwLzrUxl4GV-PSQ6zw-2_01zwX-yI

www.bicomterapi.com (norsk) +47 994 06 830

Ønsker du en samtale kan jeg tilby videosamtale (du får tilsendt en link), messenger, eller telefon. Gå inn på online

Onlinebooking https://system.easypractice.net/book/test-og-behandling#choose-service