Bicom bioresonans er en spennende test og behandlingsform


5 minutter gange fra Oslo S finner du klinikken Alternativet i Sentrum hvor jeg har kontor og praksis. Har også praksis i Sandefjord Helseklinikk kun 5 min gange fra togstasjonen. Fra Sverige er det bare å ta fergen fra Strømstad - Sandefjord. Og vare 10 min fra kaia opp til kontoret. Vil man til Oslo er det enkelt å ta toget til Oslo S. Jeg har 20 års erfaring innen naturmedisin. I tillegg til grunnmedisinsk utdannelse og østlig medisin/filosofi har jeg utdannelse og erfaring i: Bicom bioresonans Bioelektrisk Elektroskanning Øreakupunktur Soneterapi/akupressur Urtemedisin og tilskudd Kostholdsveiledning blodtypedietten Lavkarbo LCHF Vektregulering m.m. På grunn av strenge regler i Norge er det lite vi kan si i vårt informasjonsarbeid eller markedsføring. Ta kontakt på telefon + 47 99406830 eller sen en mail fra nettsiden www.bicomterapi.com. På nettsiden finner du også adresse til begge steder.


12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle