Ømme og stive muskler og ledd?


Stor forskjell på biologisk aktivitet i curcumin-tilskudd

Ikke alle podukter med curcumin på markedet er like.

Forskere fra USA undersøkte fem forskjellige produkter med curcumin, og fant stor forskjell i aktivitet i både anti-inflammatoriske og antioksidative egenskapene mellom de undersøkte curcumin-tilskuddene.

Forskerne bak undersøkelsen konkluderer med at Curcumin C3 Complex er den mest aktive av de undersøkte tilskudd.

En helt ny studie publisert i Journal of Nutrition and Health Sciences viser til at Curcumin C3 Complex er et mer aktivt curcumintilskudd, sammenlignet med fire konkurrerende merker når man studerte de anti-inflammatoriske og antioksidantive egenskapene til disse forskjellige merkene.

Den anti-inflammatoriske aktiviteten til de forskjellige curcumin-tilskuddene ble målt i hvordan de påvirket proinflammatoriske cytokiner som IL-4, IL-10, IFN-y og TNF-α, hvilke tilskudd som mest effektivt reduserte akutt inflammasjon, og hvilket av tilskuddene som hadde den største antioksidative effekt.

Basert på resultatene konkluderer forskerne med at Curcumin C3 Complex er konsekvent den mest aktive av de undersøkte curcumin-tilskuddene, og at den biologiske aktiviteten avviker mye mellom de forskjellige tilskuddene.

Reumex Curcumin

Pris: 229,-Veil: 259,-
Bestilling: Send navn, adresse, telefon, mail til terapeutpartner@gmail.com. Du får varene tilsendt med faktura i posten.
Lindrende ved ømme og stive muskler og ledd. Kan være svakt smertestillende

Reumex Curcumin inneholder den nye patenterte og dokumenterte Longvida® Curcumin, som har 65 ganger høyere biotilgjengelighet sammenlignet med vanlig curcumin.

I tillegg inneholder den vitamin C, vitamin D, udenaturert collagen II, BioPerine® og olje fra urplanten Camelina Sativa, en veldig stabil olje med blant annet gunstig balanse mellom omega-3 og omega-6.

Reumex Curcumin - lindrende for ømme og stive ledd og muskler.

Inneholder IKKE Polysorbate 80, en emulgator forbundet med en rekke alvorlige bivirkninger.


1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle