Ny teknologi - vannbehandling


I går hadde jeg et meget interessant møte med en forsker som har utviklet en ny teknologi for behandling av vann. Denne teknologien har mange fordeler i forhold til mange av de rensemetoder og vannbehandling-systemet som blir brukt. 

Dagens drikkevann og vann som blir brukt for andre formål er energifattig og inneholder helsefarlige stoffer som klorbiprodukter, tungmetaller, medisinrester og andre helsefarlige stoffer og noen ganger mikrober som er klorresistente (Lamblia Giardia, Cryptosporidium). Dette vannet tapper kroppen for energi, er uten struktur og dårlig egnet for å forebygge sykdom. Det gjelder ikke bare det vannet du drikker, men huden opptar skadelige stoffer når du dusjer og bader. (Klor i svømmebasseng er et helseproblem).

Den nye teknologien er langt rimeligere enn andre vannbehanlingssysteme. Vannet du får gjennom denne teknologien gir vannet struktur, energi og får helt andre helsegode egenskaper. Vannet blir vitalisert og langt mer oksygen til kroppen.

Jeg vil skrive mer om denne teknologien senere.

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med Tore på +47 99406830 terapeutpartner@gmail.com


0 visninger0 kommentarer

© 2023 designet av tgn for Terapeutpartner AS

  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • w-googleplus