Ny metode kan dempe kroniske muskelsmerter


Jeg jobber til daglig med bioelektriske metoder for testing og behandling. Interresant å se andre metoder for elektriske metoder. Les også om mine metoder her www.bicomterapi.com

Forskning.no Personer med fibromyalgi fikk mindre vondt etter behandling med svak elektrisitet inn i hjernen. Jeg ble oppringt hjemme av pasienter som ville fortelle at de opplevde betydelig mindre smerte, forteller psykolog Asbjørn Fagerlund. I doktorgraden sin i psykologi har han funnet ut at pasienter med kroniske muskelsmerter – eller fibromyalgi – opplevde smertelindring da de ble behandlet med mild likestrøm mot hjernen. I Norge er det rundt 160 000 som lever med denne sykdommen, og funn som kan bidra til å redusere smerten, vekker interesse.  


1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sykdommer og insulinresistens

Metabolsk syndrom er navnet på mylderet av sykdommer som på ulike vis er knyttet til insulinresistens. Insulinresistens er ikke en sykelig tilstand i alle tilfeller, men faktisk en forutsetning for no

Thymus et viktig organ

Thymus (brissel) er et avlangt, lappet organ bak brystbenet. Det er hovedorgan i immunsystemet og modningssted for T-lymfocytter, og regnes som lymfatisk vev. Ønsker du å sjekke thymus, ta kontakt 994