Ta vare på hjertet ditt...


Alle er opptatt av å ha god helse. Hjerteproblemer er en av vår tid største helseutfordringer. Jeg har limt inn en beskrivelse her på svensk om et tilskudd som er tilgjengelig i Norge og veldig spennende. Vil du vite mer om dette tilskuddet som er designet for vår hjertehelse, send meg en sms +47 99406830 eller mail tore.geir.nilsen@gmail.com.

Gå også inn på denne siden https://nilsen.truenordic.com/shop.html

Näring för hjärtat – avancerat tillskott med sex patent

true core™ är en världsunik produkt som utvecklats specifikt för hjärthälsa. Den komplexa formulan är utvecklad av biokemisten och forskaren A.S. Narain Naidu, som också tagit fram true vita™ för män och true vita™ för kvinnor. Produkten skyddas av sex av hans patent, varav några specifikt gällande leverans av näringsämnen till hjärtat.

Vad som gör true core™ annorlunda från alla andra produkter på marknaden, förutom sammansättningen av aktiva ingredienser i övrigt, är dess innehåll av berikat laktoferrin, ett protein utvunnet ur utvald komjölk från Nya Zeeland. Laktoferrin finns i alla kroppsvätskor och våra celler har receptorer som gör att speciella former av laktoferrin kan utnyttjas för att skapa en effektiv leverans av näringsämnen till en viss funktion.

true core™ innehåller också essentiella vitaminer, mineraler, fettsyror och växtextrakt. Vitamin B1 (tiamin) och fettsyrorna EPA och DHA* från krillolja bidrar till hjärtats normala funktion. För att hjälpa till med normal omsättning av fettsyror, innehåller produkten zink. Bland de andra aktiva ingredienserna finns bland annat astaxantin från mikroalger, resveratrol, L-cystein och S.O.D utvunnet ur cantaloupmeloner.

Det finns också vitamin C i true core™, som bland många andra funktioner bidrar till normal kollagenbildning och blodkärlens normala funktion. Att skydda hjärtats celler från oxidativ stress är också viktigt. Vitamin C, zink, koppar och mangan bidrar alla till att skydda kroppens celler från oxidativ stress.

US PATENTS: 7601689, 7956031, 8003603, 8021659, 8309080, 8476223

* Effekten uppnås vid ett dagligt totalt intag av 250 mg EPA och DHA. Vi rekommenderar true omega™ som ett ytterligare tillskott av EPA och DHA.

Les mer her https://nilsen.truenordic.com/shop.html


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle