Kan det komme fra mage/tarmen?


Jeg leste i Dagbladet her om dagen hvor det ble sagt at 200 000 mennesker oppsøker lege hvert år for mageproblemer. Det er et stort antall mennesker. Men hva med alle de som ikke kjenner noe plager med magen. Hva med alle de som har de som har smerter i muskler og ledd? Vondt i hodet? Lite energi? Hudplager? Kan dette komme fra mage/tarm? Flere og flere forskere mener dette. Så man kan nok plusse på noen hundre tusen flere. www.bicomterapi.com +47 99406830 


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sykdommer og insulinresistens

Metabolsk syndrom er navnet på mylderet av sykdommer som på ulike vis er knyttet til insulinresistens. Insulinresistens er ikke en sykelig tilstand i alle tilfeller, men faktisk en forutsetning for no

Thymus et viktig organ

Thymus (brissel) er et avlangt, lappet organ bak brystbenet. Det er hovedorgan i immunsystemet og modningssted for T-lymfocytter, og regnes som lymfatisk vev. Ønsker du å sjekke thymus, ta kontakt 994