Velkommen til min praksis i Oslo og Sandefjord


Jeg er Homøopraktiker, bioresonans-terapeut og naturmedisiner. Jeg har spesialisert meg på Bicom bioresonans og har snart 20 års erfaring fra den behandlingsmetoden. Jeg stiller ingen medisinske diagnoser, men tester ut de bakenforliggende årsaker til dine plager. Det kan være energiblokkeringer, noen typer mat, sopp som candida og andre, parasitter, bakterier, parasitter, virus. Tester også hvordan melk, gluten og annet trigger parasiter og andre patogener. Mange sliter med hormonelle ubalanser.

Jeg tilbyr følgende test og behandlinger:

Tester:

Bicom-metoden (bioelektrisk)

Bioelektrisk scanning

Testing av Omega 6/3 balansen og andre fettsyrer.

Behandling:

Bicom bioresonans

Bioelektrisk scanning/behandling

Urtemedisin (testing med Bicom hva du trenger og tåler)

Balansering av Omega 6/3 og andre fettsyrer

Øreakupunktur

Soneterapi

Kosttilskudd (testing med Bicom hva du trenger og tåler)

Kostholds- og livsstilsveiledning

For deg som ikke kan komme til klinikken, kan du sende en blodprøve som jeg kan teste og lage en skreddersydd frekvensmedisin i posten. Testresultatet blir da sendt pr mail.

Les mer på mine nettsider www.bicomterapi.com og ta kontakt om du vil ha mer informasjon eller bestille time.


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle