Hva er Bicom bioresonans? Del 1 ...


Hva er Bicom bioresonan terapi? Det er en test- og behandlingsmetode som begynte å utvikles på 1970-tallet i Tyskland. I dag brukes Bicom i over 90 land av terapeuter, leger, veterinærer, tannleger, klinikker og sykehus. Alt har en frekvens. Alle organismer (f.eks. alle celler i kroppen) og alle stoffer (f.eks melk, hvete, hundehår, pollen) er omgitt av elektromagnetiske felt som har sine egne spesielle frekvensmønstre. Bicom leser frekvensmønstre fra stoffer og pasienter for å finne svar og behandle. Bicom oppretter ikke egne frekvenser uten å konvertere de nedlastede frekvensmønstrene på forskjellige måter (forsterker, svekker, inverterer, filtrerer) for å lage frekvensmønstre som brukes til å behandle. Du kan kort sagt si at man leser reaksjonen på forskjellige emner og behandler ved hjelp av endrede frekvensmønstre fra disse emnene. Metoden er smertefri og fri for legemidler. Den faktiske behandlingstiden kan variere, men er i gjennomsnitt omtrent 30 minutter. I normale tilfeller blir du behandlet en gang i uken. 

Bestill time bicomterapi@gmail.com 

+47 994 06 830


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle