CANDIDA SOPPEN HAR GODE TIDER ...


Gode tider for Candida-soppen! Er du glad i søtsaker? Du er ikke alene om det. Alle har en sopp som heter Candida. Det er flere typer Candida og de elske sukker. Når kostholdet består av mye sukker og raske karbohydrate (som blir til glukose / blodsukker) formerer den seg og man får overvekst av soppen. Soppen avgir toxiner (gift) som lager problemer i tarmsystemet og andre steder i kroppen. Påske er kanskje en tid for mange at man slipper litt på tøylene og tillater seg ekstra mye kos. Mange sliter med luft i magen, vondt, men også hodepine, tretthet, overaktivitet, stress, hudproblemer m.m. Ofte ser man disse problemene hos barn som blir veldig overaktive. Når påsken nå er over anbefaler jeg en Bicom bioresonans test som er enkel og helt smertefri. Ønsker man bare en test av Candida, vil testen kun koste kr. 400,-. En konsultasjon+testing av mat og annet+ behandling (90min) koster 1200,- (rabatt 20% i April, så prisen i April er 960,-) Oppfølgende behandling 600,-. www.bicomterapi.com bicomterapi@gmail.com 


0 visninger0 kommentarer

© 2023 designet av tgn for Terapeutpartner AS

  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • w-googleplus