10 ting som skjer med kroppen din hvis du går hver dag


Har du noen gang hørt Hippocrates sier, "Å gå er en manns beste medisin?" Man kan gå lenger med å si at gåing kombinert med god søvn og et sunt kosthold kan hjelpe deg med å unngå legen helt. Så lite som 15-30 minutters gange hver dag kan drastisk forbedre ikke bare en persons generelle utseende, men helse også. Vanlig turgåing er en enkel måte for mosjon som kan gi store fordeler for hele kroppen og sinnet. Det er gratis, enkelt og krever liten innsats. Her finner du en liste over fordeler du kan bokstavelig talt gå inn i. 1. Positive hjernens endringer 2. Forbedret syn 3. Forebygging av hjertesykdommer 4. Økt lungevolum 5. Gunstige effekter på bukspyttkjertelen 6. Forbedret fordøyelse 7. Trening for muskler 8. Sterkere bein og ledd 9. Bra mot ryggsmerter 10. Et roligere sinn Les mer på siden: https://brightside.me/inspiration-health/10-things-that-happen-to-your-body-if-you-walk-every-day-485010/?utm_source=fb_brightside&utm_medium=fb_organic&utm_campaign=fb_gr_brightside 


1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle