Bicom samler leger, terapeuter, veterinærer og tannleger fra 35 land ...


25. April - 29. April var leger, terapeuter, veterinærer og tannleger samlet til kongress i Fulda i Tyskland.

Spennende å erfare at også leger har tatt inn bioelektriske behandlingsmetoder i sin virksomhet. Synd at norske leger ikke ser denne test- og behandlingsmetoden som et komplementært tilskudd til å hjelper folk til bede helse. VI snakker ikke om et alternativ til «skolemedisin», men et komplimentert tilbud. Dette er leger, slik jeg ser det, som innrømmer at vanlig konvensjonell medisin ikke alltid strekker til å finne årsaker til helseplager og har funnet stor hjelp i Bicom bioresonansmetoden. Mange veterinærer har også sett at metoden har svært god effekt på dyr. Og da snakker vi vel ikke om placebo effekt? Bicom har kommet med ny teknologi innen Scanning og behandling. I Norden har vi utviklet gode opplæringsprogrammer og terapeuter læres opp og kurset i ny behandlingteknologi, programmer og metoder. Jeg oppfordrer alle som sliter med helseplager og terapeuter å ta kontakt for mer informasjon. www.bicomterapi.com bicomterapi@gmail.com +47 994 06 830


2 visninger