Når leger velger komlementærmedisin!


Mange leger velger komplementærmedisin. Da tenker ikke jeg alternativ medisin, som om det var et alternativ. Nei jeg mener behandling som gjør medisinsk behandling mer komplett.

Hvorfor går man i helt motsatt retning her i Norge, mens i mange land får komplementær medisin som akupunktur, homepati, bioresonans m.fl. større plass innen et komplett og helhetlig medisinsk tilbud.

Jeg møtte mange leger på Bicom kongress i Tyskland i slutten av April. Mange veterinærer og tannleger bruker Bicom bioresonans i sitt behandlingstilbud med godt resultat.

Mange av disse holdt spennende innlegg på kongressen hvor man beskrev vellykkede resultater. Når dyr responderer positivt på denne type behandling kan man ikke snakke om placebo.

I Norge prøver man ø gjøre det vanskelig for terapeuter som oss. Når vi snakker om behandling, mener man at det er reklame og ikke informasjon. For eksempel kan ikke jeg legge ut informasjon om at jeg tester allergi og behandler dette. Det er ikke lovlig, kan få fengsel i 3 mnd og 100 000 kroner i mulkt. Men jeg kan spørre: har du sviende og rennende øyne? Har du vondt i magen? Har du smerter? Er du plager av tretthet? Osv.

Så jeg spørr: hva er forskjellen?

Men spennende er det at leger i utlandet blir mer og mer klar over Bicom bioresonans og at man kan teste og finne ut ting man ikke ser på andre måter.

Ta kontakt om du har spørsmål?


1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle