Stabiliser ditt blodsukker, blodtrykk og gå ned i vekt...


Lavkarbo – vektreduksjon og blodsukker Glucoboss Low Carb Diet

Kun kr 399,- Herba Plus Glucoboss er et lavkarbo næringspulver som kan stabilisere blodsukker, normalisere blodtrykk og virke vektregulerende. Spesialsammensatt produkt med Glucomannan, fiskepeptider, kakao, kanel, glutamin, gymnema sylvestre og garcinia (HCA) sammen med vitaminer, mineraler og mye sunt fett fra kokos. Stabilt blodsukker anses som avgjørende for å forebygge dagens livsstilssykdommer som overvekt, høyt blodtrykk, diabetes og hjerte-karsykdommer m.m. Inneholder bl.a.: • Vitaminer, mineraler og sporstoffer • Glucomannan • Hydrolisert fiskeprotein/fiskepeptider • Kanel • Kakao-ekstrakt • Glutamin • Gymnema sylvestre • Garcinia (HCA) • Kokosfett (kaldpresset) Inneholder naturlig Glucomannan som er EU godkjent for effektiv vektreduksjon (EU nr. 432/2012). Produktegenskaper: • Bidrar til økt vekttap • Kan virke normaliserende på blodtrykket • Kan bidra til å stabilisere blodsukkernivået • Bidrar til å opprettholde normale kolesterolverdier i blodet Følgende påstander er dokumentert og godkjent (EU nr. 432/2012): Glucomannan bidrar til å opprettholde normale kolesterolnivåer i blodet ved inntak av 4 g glucomannan daglig. Glucomannan bidrar til økt vekttap i forbindelse med inntak av energi-begrenset kost under forutsetning av at det benyttes minimum 1 gram Glucomannan til hvert måltid 3 ganger daglig. I tillegg skal det drikkes 1-2 glass vann etter hver dose. To måleskjeer Glucoboss inneholder 1 g glucomannan. Slik bruker du Herba Plus Glucoboss: Rør ut 2 måleskjeer (evt 3 ss) i 2 dl. vann. Dette tilsvarer ca.124 kalorier lavkarbodiett. Ved bruk av varmt vann: Ikke bruk lukket beholder og ikke varmere enn ca 70’C. Hurtig stabilisering av blodsukker og raskt ned i vekt: Ved bruk av 4 doser daglig sammen med 2 ekstra glass vann hver gang oppnår du raskt å komme i ketose (fettforbrenning). Ønsker du å bruke litt lengre tid på blodsukkerstabilisering og vektreduksjon: Du tar da en Herba Plus Glucoboss til frokost og lunch og spiser vanlig lavkarbo middag. Du vil da fortsatt være i ketose og oppnå fettforbrenning. Mengden karbohydrater du inntar i forbindelse med middagen vil avgjøre din ketose og vekttap. Ønsker du å holde den vekten du har, og bare normalisere blodtrykket: Drikk Herba Plus Glucoboss mellom alle dine lav karbo måltider hver dag. For å holde en stabil vekt må det individuelt tilpasses hvor mye karbohydrater som kan inntas i forbindelse med måltidet for å holde en stabil vekt. Hold øye med vekta i starten slik at du etter hvert blir kjent med mengden karbohydrater du kan spise uten å legge på deg. Ønsker du å gå opp i vekt: Drikk Herba Plus Glucoboss i forbindelse med alle dine lavkarbo måltider daglig. For å øke vekten må det individuelt tilpasses hvor mye karbohydrater som kan inntas i forbindelse med måltidet. Hold øye med vekta i starten slik at du etter hvert blir kjent med mengden karbohydrater som er nødvendig for å oppnå vektøkning. Når du når din ønskede vekt må du redusere og tilpasse mengden karbohydrater slik at du holder idealvekten og ikke fortsetter å gå opp i vekt. Det anbefales å ta Herba Plus Glucoboss mellom måltidene da produktet i seg selv er mettende.


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle