Sliter du med stråling fra Strømmålere, PC, mobil, lysstoffrør og annet?


Denne lille enheten kan trolig hjelpe deg. Har fått tilbakemelding fra flere at den funker. En nyutvikling fra Regumed/Bicom.

BICOM BodyBalance er en magnetfeltgenerator som sender ut svært svake lavfrekvente vekslende magnetfelt. Disse alternerende feltene etterligner naturlige magnetiske svingningsformer i vårt miljø. Defekter av naturlig stråling kan derfor kompenseres.

Med BICOM BodyBalance kan kroppen få tilbake til sin naturlige likevekt. Vi mennesker er ikke helt like og reagerer forskjellige. Derfor, ved bruk av programmene nedenfor, må man observere og kjenne etter den individuelle vegetative reaksjonen.

Program 3 og 4 er mer avbalanserende og stabiliserende effekt. Personer med betydelig økt vegetativ nervøsitet (tilbøyelighet til svette hender, en tendens til indre rastløshet og tendens til økt puls) reagerer som regel positivt på program 2 og 3. Personer med tydelig redusert vegetativ nervøsitet (tendens til lav puls) kan ha effekt av programmene 4 eller 5.

Når du er i tvil, bør det nedre programmet først prøves og deretter i tilfelle ingen effekt, den neste. Hvis programvalget var for høyt, får man en reaksjon, som forsvinner umiddelbart etter at enheten er slått av.

Enheten kan bli båret i en skjorte eller bukselomme eller plassert direkte på kroppen. Det effektive virkeområdet til enheten er ca. 30 cm.

Søknadstiden skal være minst 30 minutter, men enheten kan også bli båret på kroppen hele dagen. Om natten kan enheten plasseres under puten eller i nærheten av den sovende personen.

Du kan også plassere den på nakken i 30 minutter om kvelden.

Viktig: Å dikke godt med vann når du bruker den.

Også egnet for dyr

BICOM BodyBalance er også egnet for kjæledyr (hunder, katter, fugler) og husdyr (kyr, griser, hester etc.). Ved bruk på dyr, se også programtabellen

I tvilstilfeller skal det nedre programmet prøves først. Hvis dette ikke oppnår ønsket effekt, kan det neste programmet velges.


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle