Hvordan foregår en Bicom bioresonans behandling?


Før jeg starter behandling gjør jeg en konsultasjon. Det omfatter en detaljert sykdomshistorie. Jeg bruker også Bicom bioresonans for å teste og finne underliggende årsaker til plagene. 

Biofysikere på 1920-tallet oppdaget at celler avgir energi, og denne energien kan måles og registreres som en frekvens. Disse frekvensene kan brukes til å oppdage problemer i kroppen og brukes til å behandle syke personer. Jeg følger så følgende prosedyre: 1. Bioelektrisk test med Bicom. 2. Samling av årsaker som belaster pasienten. 3. Legge opp et behandlingsopplegg. Konsultasjonen tar 60-90 minutter. Behandling tar 30-45 minutter. Pasienten ligger rolig på en benk og mottar behandling. Den er helt smertefritt. Det er ingen alvorlige bivirkninger med behandlingen. Antall behandlinger kan variere. Noen ganger kan man greie seg med få behandlinger og andre ganger har man behov for flere behandlinger over tid. Bestill time: bicomterapi@gmail.com +47 994 06 830 


9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle