Tåler du maten du spiser?


I motsetning til noen allergier er matintoleranser ikke livstruende. Imidlertid kan de være svært problematiske for de berørte. Matintoleranser og følsomhet er ekstremt vanlige og synes å være på vei oppover. Faktisk er det anslått at opptil 20% av verdens befolkning kan ha matintoleranse. Etter min mening mener jeg det er langt høyere, men vanlige tester fanger fet ikke opp. Matintoleranser og overfølsomhet kan være vanskelig å diagnostisere på grunn av deres brede spekter av symptomer. Bicom bioresonans er brukt i mange land av leger, terapeuter, veterinærer og tannleger. Ta kontakt hvis du er terapeut og vil vite mer om Bicom. Elle du er overfølsom og ønsker mer informasjon. www.bioresonan.info 


1 visning0 kommentarer

© 2023 designet av tgn for Terapeutpartner AS

  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • w-googleplus