Energi- og frekvensmedisin


Bioresonansterapi – BRT – ble i 1977 lansert av Dr.med. Franz Morell og ingeniør Erich Rasche. De gikk ut fra at akupunktursystemet kunne sammenlignes med et trådløst kommunikasjonssystem og viste at man kunne påvirke punktenes måleverdi gjennom å modulere frekvenser som sendes til pasienten. 

Alle organer i kroppen er bygd opp av celler som igjen består av komplekse molekyler. Ettersom all materie frambringer svingninger/frekvenser, har hvert organ derfor sine egne unike frekvensspektra som den dels regulerer sine egne celler med - samt kommuniserer med kroppens øvrige organer og det selvregulerende system. Ubalanser i dette systemet kan forårsakes av for eksempel miljøgifter, dårlig ernæring, infeksjoner, stress og kan lede til kroniske sykdomstilstander. Bestill time www.bioresonans.info. +47 99406830 


6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle