OVERVEKT - STRESS - HORMONER


Du kan spise den mest perfekte keto dietten og ta adaptogener hele dagen, men hvis du ikke kontrollerer stresset ditt, kan du ikke ha balanse i stresshormonene dine. En studie publisert i Biologisk Psykiatri fant at kronisk stress alene kan øke kortisol, redusere stoffskiftet, og øke cravings (sugen)nok til å øke mange kilo hvert år. Når du er stresset, holder kroppen din på fett som en nødhjelp, som kan gjøre vekttap nesten umulig. Behandler du stresset, og hormonene vil kroppen din forstå at det endelig er greit å brenne det fett for drivstoff og frigjøre deg fra overvekt for godt. https://drwillcole.com/why-belly-fat-is-less-about-calories-more-about-hormones/


1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sykdommer og insulinresistens

Metabolsk syndrom er navnet på mylderet av sykdommer som på ulike vis er knyttet til insulinresistens. Insulinresistens er ikke en sykelig tilstand i alle tilfeller, men faktisk en forutsetning for no

Thymus et viktig organ

Thymus (brissel) er et avlangt, lappet organ bak brystbenet. Det er hovedorgan i immunsystemet og modningssted for T-lymfocytter, og regnes som lymfatisk vev. Ønsker du å sjekke thymus, ta kontakt 994