Ny body check (BBC) fra Bicom Regumed


Hva er årsaken til dine plager? Jeg har alltid, som terapeut, vært opptatt av å finne årsakene til de plager mine pasienter har, Selv om vi ikke stiller medisinske diagnoser, kan BBC avdekke ubalanser i kroppens energi og frekvenssystem.

Alle celler, vev og organer har sitt egne frekvensmønstre som må være i balanse. Det blir som et symfoniorkester hvor en, to eller flere musikere spiller falsk, det blir ikke vakkert. Kroppens frekvenser må også være innstilt på riktig frekvens.

Når noen celler "spiller falskt" må vi finne ut hvilke celler og organer som er ute av balanse. Derfor kaller vi også Bicommetoden for reguleringsmedisin. Derav navnet REGUMED som er produksenten og utvikleren av Bicom.

Tenk om man hadde et analyseverktøy som kunne avdekke hvor i kroppen vi har ubalanser eller belastninger og i hvilken grad. For eksempel:

Hormonelle ubalanser

Organer

Vev

Matintoleranser

Allergier

Sopp/Candida

Bakterier

Parasitter

Virus

Tungmetaller

Stråling

Kjemikalier

E-stoffer m.m.

Og at man også kunne finne hva man trenger av:

Urter

Homeopat-medisiner

Kosttilskudd m.m.

Noen vil kanskje si "umulig". Jeg velger å overlate til deg å avgjøre det, men heller prøve metoden. Jeg tror du vil bli overrasket og se hva BBB kan avdekke.

Bestill en time for en BICOM BODY CHECK. Jeg er fast i Drammen Torsdager og Fredager. Men jeg besøker også Sandefjord og Nesodden/Fjellstrand en gang i måneden når jeg har tilstrekkelig med pasienter.

Bestill time sms 99406830 eller bicomterapi@gmail.com


3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle