Fjern årsaken til dine helseplager!


Vil du ha de beste resultatene ved behandling? Ingen tvil, energi og frekvensmedisin er meget effektiv behandling. Men man bør også se på hva du selv kan gjøre for å få et raskere behandlingsresultat og redusere faren for på ny å utvikle ubalanser og helseplager. De beste resultater oppnår man etter min mening når man gjør noe med følgende...

1. Behandling med energi - og frekvensmedisin 2. Justerer sin livsstil / kosthold 3. Mentale og følelsesmessige-problemer Mitt fagområde er punkt 1, men jeg vet også mye om kosthold og følelsesmessige blokkeringer. I tillegg samarbeider jeg med terapeuter på området som punkt 2 og 3 omfatter. Med Bicom bioresonans tester jeg hva du ikke tåler av mat og behandler dette, blokkeringer og mye mer. Jeg bruker Bicom til å teste alt så og si av ubalanser i kroppen. Jeg har også 20 års erfaring i øreakupunktur og auriculomedisin.

Ta kontakt www.bicomterapi.com sms 99406830


1 visning