Psoriasis


Skrevet av Petra Behuliak Etter bare to behandlinger ... Hudtilstanden antas å gjenspeile leverens helse, og er direkte relatert til kroppens eksponering for giftstoffer og dens evne til å avgifte. Hud og nervesystemvev er relatert, så irriterende hud kan også påvirke hjernen. Kroppen har fire mulige reaksjoner på stoffer: toksiske reaksjoner, allergier, intoleranse og nedsatt fordøyelse. Når immunforsvaret blir for sensitiv, vil det reagere på stoffer som vanligvis ikke er skadelige. Psoriasis er forårsaket av at immunforsvaret feil angrep på friske hudceller. Les om bioresonans på bicomterapi.com 


1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sykdommer og insulinresistens

Metabolsk syndrom er navnet på mylderet av sykdommer som på ulike vis er knyttet til insulinresistens. Insulinresistens er ikke en sykelig tilstand i alle tilfeller, men faktisk en forutsetning for no

Thymus et viktig organ

Thymus (brissel) er et avlangt, lappet organ bak brystbenet. Det er hovedorgan i immunsystemet og modningssted for T-lymfocytter, og regnes som lymfatisk vev. Ønsker du å sjekke thymus, ta kontakt 994