Ariculomedisin for Tinnitus (øresus) uten nåler men med elektrisk stimulering.


Jeg tilbyr auriculo medisin eller terapi for behandling av endel plager som for eksempel Tinnitus/

øresus.

Jeg tok eksamen i øreakupunktur i 2004 samtidig som jeg tok eksamen i Østlig filosofi, psykologi, naturmedisinsk diagnostikk, anatomi Fysiologi Del 1 og Del 2, Patologi. Jeg jobber med dette som supplement til Bicom bioresonans. Begge metodene handler om testing og behandling.

Har nå kjøpt et nytt fantastisk apparat som har man fordeler fremfor andre slike enkle apparater i markedet. V kan stille inn på en rekke Hz som er viktig for å få gode resultater. Den instiller seg automatisk på tiktig polaritet. Er punktene overaktive eller svekket. Dette skjer som sagt automatisk.

Har du kroniske eller akutte plager? Auriculoterapi er en behandlingsform og diagnosemetode som er svært effektiv ved både akutte og kroniske plager. Auriculoterapi bygger på at alle kroppens organer og organsystemer er representert i øret. I 1990 ble Auricoloterapi anerkjent av WHO (Verdens Helseorganisasjon), som diagnose- og behandlingsmetode. Terapiformen er svært utbredt i Europa og benyttes av mange leger.

Jeg bruker dette apparatet til både testing og behandling.

Ønsker du å prøve dette, ta kontakt på telefon/sms eller www.bicomterapi.com.


1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle