Bicom bioresonans i Drammen


Jeg er i Drammen hver Torsdag og Fredag

Homøopraktiker og Bicomterapeut Tore Geir Nilsen

VELKOMMEN TIL NMA KLINIKKEN!

Jeg har 2 dager i Drammen hver uke. Jeg utfører både analyser og behandling med ny Bicom Body Check og Bicom Optima teknologien. Jeg tilbyr også Auricolomedisin (moderne øreakupunktur). Tore har 20 års erfaring i Naturmedisin og er medlem i Norges Landforbund for Homøopraktikere.

Pris for både konsultasjon, scanning, testing, behandling

og medisin kr 1500,- (90 min)

Oppfølgende behandling kr. 700,- + medisin

Adressen :

NMA klinikken

Tollbugata 4 – 6 3044 Drammen 4. etg

www.bicomterapi.com

Telefon 99406830

www.bioresonans.info


0 visninger0 kommentarer

© 2023 designet av tgn for Terapeutpartner AS

  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • w-googleplus