Psykosomatisk lidelse


Beskrivelse: En Beskrivelse:En psykosomatisk lidelse refererer til en fysisk sykdom som antas å være forårsaket eller forverret av emosjonelle eller mentale faktorer. Psykiske faktorer som forårsaker fysiske symptomer blir også referert til som psykosomatiske lidelser. Noen lidelser som stammer fra psykosomatiske lidelser kan omfatte magesår og tolvfingertarmsår, ulcerøs kolitt, irritabel tarm syndrom, anorexia, bulimia, astma, hyperventilasjonssyndrom, hypertensjon, takykardi, migrene hodepine, eksem, koronar hjertesykdom og allergier.Fører til:Det antas at psykosomatiske lidelser vanligvis utvikles når en persons sykdoms bekjempelsesevne svekkes på grunn av stress, sorg eller til og med alvorlig sinne. refererer til en fysisk sykdom som antas å være forårsaket eller forverret av emosjonelle eller mentale faktorer. Psykiske faktorer som forårsaker fysiske symptomer blir også referert til som psykosomatiske lidelser. Noen lidelser som stammer fra psykosomatiske lidelser kan omfatte magesår og tolvfingertarmsår, ulcerøs kolitt, irritabel tarm syndrom, anorexia, bulimia, astma, hyperventilasjonssyndrom, hypertensjon, takykardi, migrene hodepine, eksem, koronar hjertesykdom og allergier.

Fører til: Det antas at psykosomatiske lidelser vanligvis utvikles når en persons sykdoms bekjempelsesevne svekkes på grunn av stress, sorg eller til og med alvorlig sinne.


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle