Histamin problemer


Histaminintoleranse er en form for ikke-allergisk overfølsomhetsreaksjon hvor intoleranse mot mat kan gi symptomer som eksem, elveblest, luft i magen, diaré, kvalme, slapphet og psykologiske reaksjoner. Eksem og andre reaksjoner kan minske ved at histaminrike og histaminfrigjørende matvarer unngås eller i perioder begrenses. Men jeg anbefaler å teste dette ut med Bicom bioresonans og behandle det. Mat med mye histamin er blant annet Øl, musserende vin, salami, sitrusfrukter, tomater, brunost, sjokolade, gjær og lagret ost er blant matvarene som inneholder mye histaminer. Histamin, nitrogenholdig stoff (amin) er et vevshormon som lagres i mastcellene. Ved skader på vevet eller ved allergiske reaksjoner blir histamin frigjort og forårsaker sammentrekning av glatte muskler og utvidelse av de minste blodårene (kapillarene). Histamin frigjøres ved allergiske reaksjoner, som matvareallergi, høysnue, astma, elveblest o.a. Histamin har også med kontrollen av magesaftsekresjonen å gjøre. Bestill test og behandling her: bicomterapi.com elle SMS 99406830


12 visninger0 kommentarer

© 2023 designet av tgn for Terapeutpartner AS

  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • w-googleplus