Histamin. Har du noen gang hørt om det?


Histamin. Har du noen gang hørt om det? Hvis du ikke har det, så ikke bekymre deg, du er ikke alene. De fleste vet ikke hva histamin er, hvor det kommer fra, eller hvordan mange matvarer kan forårsake hudproblemer. Alle har en viss mengde histamin, det finnes i kroppen vår. Som mennesker har vi en liten mengde i hjernen og hjerte, mage, lunger og hud. Histamin fungerer som en nevrotransmitterkjemikalier i kroppen vår, og har mange viktige roller i funksjonaliteten til mange kroppssystemer. En av hovedoppgavene er å bidra til å forsvare kroppen mot fremmedlegemer som potensielt kan føre til at vi blir syke. Histamin kan også finnes i mange matvarer som skalldyr, visse sure frukter, bær, rødt kjøtt, alkohol, gjæret ost og drikke som kefir, kombucha, etc. Problemet med for mye histamin: Som med alt annet, enten det er bra eller dårlig, kan en overflødig mengde være skadelig for kroppen. Histamin, i sine riktige nivåer, er helt trygt og til og med bra for kroppen, men når du har et overskudd av histamin, kan det utløse negative bivirkninger som utslett, elveblest, rød hud, vev i huden eller oppblåsthet, blåmerker, halsbrann, tretthet, eller migrene. Heldigvis finnes det en behandlingsmetode! Med Bicom bioresonans kan jeg teste om du har et histamin problem, og som kan være en årsak til dine plager. Vi tester med spesial programmer, ampuller og frekvensmedisin. Vi behandler også med spesialprogrammer. Ta kontakt om du vil vite mer. bicomterapi.com sms +47 99406730. 


6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle