5 grunner til at bioresonans er fremtidens medisin

Oppdatert: 7. sep. 2020Ser på årsaken til sykdom - ikke symptomene

Diagnose ved bruk av konvensjonelle medisinske teknikker er viktig og veldig viktig. I de fleste tilfeler beskriver diagnosen det kliniske bildet, men avslører ikke den faktiske årsaken til tilstanden. For eksempel er kronisk utmattelse bare et teknisk begrep for å beskrive det å være sliten mesteparten av tiden, men det forklarer ikke HVORFOR pasienten er sliten. Ødem beskriver væskeretensjon, men ikke HVORFOR kroppen holder på væsken. Hypotyreose er igjen bare å beskrive en underaktiv skjoldbruskkjertel, men ikke HVORFOR. BICOM® Bioresonance-utøvere forstår at sykdom begynner med cellene og er opplært til å se etter hva som kan forårsake stress og belastning i kroppen. Ofte ved å fjerne dette stresset og jobbe med kroppen på en helhetlig måte, avtar symptomene ofte.

Er ikke-invasiv - fungerer harmonisk med kroppen

Det er aldri registrert noen bivirkninger ved bioresonansbehandling. Medisinske forsikringsselskaper definerer det som en av komplementære terapier med lavest risiko. BICOM®-behandlingsapparater er i motsetning til andre enheter som klassifiserer seg på en lignende måte veldig forskjellig. Det er stor forskjell mellom en frekvensgenerator og BICOM®-metoden.

Frekvensgeneratorer

En generator har en database med lagrede produserte frekvenser som sendes til en pasient med den hensikt å stimulere en respons hos pasienten. Inverterte frekvensmønstre kan noen ganger avbryte eller ødelegge en patogens frekvens, et lignende prinsipp som støyreduserende hodetelefoner. Dette har blitt dokumentert av en rekke universiteter. Denne metoden kan være effektiv hos noen pasienter, og det er en modul på BICOM® for denne typen behandling.

BICOM® Bioresonans

BICOM®-maskinen er unik, siden den er designet for å hente de faktiske frekvensene fra pasienten. For eksempel vil en lever som er belastet av patogener (mikro-organismer) ha et forstyrret frekvensmønster som kommer fra cellene. Patogenene selv vil ha sitt eget frekvensområde. Disse forskjellige frekvensene blir plukket opp av BICOM®-maskinen via applikatorer (flexielektroder) plassert på forskjellige steder på kroppen og kroppsvæsker som blod, spytt, avføring, urin. I likhet med det som allerede er nevnt, vil vattpinner tatt fra et sår inneholde god informasjon som hvite blodlegemer og avfallsmateriale. All denne informasjonen blir filtrert i BICOM®, god informasjon styrkes og returneres til kroppen, og de skadelige stoffene blir invertert og returnert til kroppen. Dette er en grunn til at BICOM® blir sett på som den ledende behandlingsenheten innenfor denne metoden over helse verden og har over 18, 000 enheter som brukes over hele verden av leger, terapeuter, veterinærer og tannleger. Resultatene rapportert av hundretusener av pasienter er et veldig sterkt vitnesbyrd. BICOM® brukes av mange veterinærer, og de rapporterer bemerkelsesverdige resultater som viser at det ikke er en placebo-effekt.

Bruker ikke dyre og skadelige stoffer

Farmasøytiske legemidler, enten de blir misbrukt eller tatt som anvist, er en viktig dødsårsak over hele verden. Bivirkningene av medisiner er velkjente, og det er ikke vitenskapelig bevis for effekten av at flere legemidler tas samtidig av en enkelt pasient. Legemidler kurerer sjelden en sykdom, men behandler eller undertrykker symptomer.

Pasienter som bruker Bicom Bioresonans på den annen side har rapportert fordeler i mange land uten bruk av medisiner, eller det har hjulpet mot bivirkninger av medisinen de tar.

Fungerer for alle aldersgrupper hos mennesker og dyr

En rekke leger har jobbet med å behandle lidelser hos fostre som fortsatt er i livmoren, dette ble dokumentert på en kongress av tyrkiske leger som behandlet Spina Bifida og med vanskelige svangerskap som er i fare. Så bioresonans er trygt for nyfødte babyer og barn. En utdannet utøver vil vite hvilke programmer som er trygge å bruke. Mange tilstander har blitt behandlet, spesielt melkeintoleranse, vaksinasjonsskader, ADHD og andre problemer som påvirker unge.

Dyr kan være veldig givende pasienter og respondere godt på riktig behandling. For eksempel vil en katt gå og legge seg på modulasjonsmatten hvis den vil ha terapien og dra hvis den ikke er riktig. Videoer har blitt vist og som viser at hester som får behandling blir så avslappede at de vil legge seg.

Effektivt diagnostisk verktøy og behandling for de mest kjente sykdommer

Ikke mange diagnostiske tester gir 100% bevis på en sykdom, og bioresonans er er også slik. En god BICOM®-terapeut vil ikke hevde å diagnostisere en sykdom eller si "Jeg har funnet kreft" eller noen annen tilstand. Snarere kan det være et viktig verktøy for å identifisere underliggende årsaker til sykdom. Det kan finnes stress og belastninger i kroppen som man ikke finner i en blodprøve. Konvensjonelle blodprøver er essensielle, men savner ofte viktig informasjon og kan ikke brukes som en enkelt diagnostisk metode. Tidligere infeksjoner kan ikke oppdages i blodet, men kan fremdeles utgjøre en belastning hos pasienten. Kroppen kan lagre stoffer i fettvev eller slimhinner. Dette er grunnen til at en terapeut kan oppdage denne belastningen, mens blodresultatene viser negative.

Se disse videoene (eng)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=vcJaA9_6EyE&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=Ly2n8lFZMeM&feature=emb_logo

89 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle