Betennelse og smerte

Nå for tiden lider folk ofte av alle slags smerter , det være seg i muskel- og skjelettsystemet som leddsmerter, muskelsmerter, ryggsmerter, det være seg hodepine av forskjellige slag opp til migrene, men også magesmerter, magesmerter - eller til slutt smerter i sammenheng med fibromyalgi . Årsakene er for det meste enten betennelse i den berørte delen av kroppen, noen ganger autoimmune sykdommer , eller tegn på nedbrytning, for eksempel i leddene.
Naturligvis leter vi alltid etter årsaken til betennelse og smerte, som ikke alltid er så tydelig som hodepinen assosiert med bihulebetennelse. For eksempel kan hodepinen også utløses av et problem som er langt borte fra smertepunktet, for eksempel den såkalte gallehodepinen, som vi kjenner fra tradisjonell kinesisk medisin, eller knesmerter som utløses av tannfokus. Betennelser har ofte sin opprinnelse i overforsuring og kan utløses av et tarmproblem - hele stoffskiftet går gjennom tarmen - noen ganger skyldes det mangel på vitaminer og sporstoffer, og i økende grad av autoimmune sykdommer. De frie radikalene som alle snakker om i dag spiller en ekstremt viktig rolle i dette.


Vil du vite mer om mine analyser og screeningsmetoder, ta kontakt. Vi vil alltid teste før vi behandler fordi vi vil lete etter de underliggende årdaker. Vårt nye screeningsystem er helt unik etter min mening i denne sammenheng.

14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle