Det er bedre å vite...

Mange går rundt med diffuse plager og har ikke fått noen diagnose. Du eller noen du kjenner har vært hos lege og tatt blodprøver. Men blodprøvene gir deg eller dem ikke noe svar.
Dårlig energi, smerter, ubehag i mage/tarm, reaksjoner på mat, gir deg en redusert livskvalitet. Du skulle gjerne hatt overskudd etter du kommer hjem fra jobb eler skole, eller kanskje du ikke klarer å gå på jobb.


Kan en naturmedisinsk diagnose gi deg de svarene du leter etter?


Noen sier du må gå til lege! Det er jeg enig i, men saken er den at mange som kommer til meg har vært hos leger, sykehus og ikke fått svar på de plagene de opplever. En pasient i 20 årene som kontaktet meg og hadde gått med smerter i mage/tarm i 6 år. Han hadde vært hos mange leger og sykehus, men ikke fått svar. Han kom til min praksis og jeg testet ham. Den energetiske testen viste at han var plaget av parasitter. Vi behandlet dette med frekvensbehandling og smertene forsvant etter 2-3 behandlinger. Historien finner du her https://www.bicomterapi.com/anbefalinger


Selv om behandlingen virker stiller ikke jeg noen medisinsk diagnose. Men jeg er ikke så opptatt av hva man kaller en sykdom, heller mer hvorfor og hva....


Med vårt nye analyseverktøy får vi en oversikt hvor det er belastninger og ubalanser i kroppen. Les mer om BBC2 her https://www.bicomterapi.com/screening .


Vi løser ikke alle problemer og jeg anbefaler alle å gå til lege hvis man har gått med plager som ikke forsvinner. En naturmedisinsk analyse og behandling bør da komme i tillegg. Derfor bruker jeg heller utrykket komplementær medisin i stedet for alternativ behandling. Jeg tenker, det er ikke et alternativ, men komplementerende.Du er velkommen til en samtale på telefon/klinikk eller bestille en time. Du kan bestille online https://system.easypractice.net/book/test-og-behandling#choose-service


www.bicomterapi.com sms +47 994 06 83036 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle