Et nytt analyse og screeningsystem - Naturmedisinsk diagnose - BBC2 Bicom Body Check


Jeg har fått et nytt scanning- og screeningssystem og har derfor et tilbud til deg frem til nyttår.
Jeg kan glede deg med:


Screening analyse 20% rabatt kr. 1280,- (vanlig pris 1600,- 90 minutter) frem til nyttår.


Omfatter screening analyse, samtale/konsultasjon, behandle/lage medisin. (ved testing av ditt blod, om du ikke kan komme til min praksis, sendes medisin som behandling.). Hvis du ønsker å komme til min praksis i Oslo, Sandefjord og Sarpsborg, trenger jeg ikke blod.


Du får PDF rapport av analysen, hvor du har belastninger, liste over mat som frarådes og mat som anbefales (ut fra din profil), allergier og intoleranser, belastninger du har med sopp, bakterier, parasitter, virus, toxiner, anbefaling av urter, vitaminer, mineraler, homeopatmedisin og mye mer. Det er ingen medisinsk diagnose.


Screeningen gir oss oversikt på hva vi kan eller bør behandle med Bicom Bioresonans og hvilke programmer vi bør bruke. Behandling og medisin blir utført eller laget med Bicom behandlingsutstyr sammen Bicom BBC2 screeningsystemet.


Hva gjør du nå?

Du bestiller en Bicom screening og betaler så fort du har bestilt, kr 1280,- på Vipps 106007 Terapeutpartner AS.


Jeg besøker også Sandefjord/Larvik og Sarpsborg hver måned og i Oslo er jeg alle ukedager så sant jeg ikke er på reise. Jeg kan komme også andre steder om du samler noen folk. Er du terapeut, kan vi samarbeide ved at jeg kommer til sin klinikk og tar analyser. Ta kontakt hvis du vil har et samarbeid,


Har du helseutfordringer og ikke ønsker å oppsøke mitt kontor, kan sende 2 bloddråper som jeg analyserer og sender resultatet og rapporten til deg på mail. Vi tar så en prat på telefon eller Internett. Vi kan så avtale om å lage en medisin som jeg. kan sende i posten. Den blir laget ut fra det behovet du har ut fra hva vi finner i analysen,


Les gjerne på bicomterapi.com/screening


Bestilling/informasjon på sms +47 99406830 eller bicomterapi@gmail.com

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sykdommer og insulinresistens

Metabolsk syndrom er navnet på mylderet av sykdommer som på ulike vis er knyttet til insulinresistens. Insulinresistens er ikke en sykelig tilstand i alle tilfeller, men faktisk en forutsetning for no

Thymus et viktig organ

Thymus (brissel) er et avlangt, lappet organ bak brystbenet. Det er hovedorgan i immunsystemet og modningssted for T-lymfocytter, og regnes som lymfatisk vev. Ønsker du å sjekke thymus, ta kontakt 994