Omega-3 og hjernefunksjon - hva skal man velge, EPA eller DHA?

Hva slags fiskeolje skal man velge ved ADHD, dysleksi, autisme, depresjoner, angst og demens?


La oss først være enige om at fiskeoljer generelt er positivt for hjernen, nesten uansett hvilket produkt man bruker. 


Alle marine oljer inneholder omega-3-fettsyrene EPA og DHA, dog i forskjellige kombinasjoner av disse livsviktige fettsyrene.  En rekke tilskudd gir også litt omega-6-fettsyrer som gir arakidonsyre (AA), som også spiller en svært viktig rolle for å holde hjernen vår frisk og rask.  

(Jeg tilbyr alle pasienter og kunder 10% rabatt og fri levering (over 500,-) sett inn rabattkode 5028 på toppen av siden. Ta kontakt om du trenger hjelp sms 99406830.)

  Kjøp omega 3 her https://www.farmateket.no/butikk/gruppe/21/Omega-3-og-fettsyrer


Alle disse er viktige substansersom vi trenger tilført daglig, og ved mangler eller forstyrrelser, vil et fiskeoljetilskudd  uansett hjelpe i større eller mindre grad, dersom det brukes regelmessig over tid.

Alikevel - noen tilskudd vil gi raskere og bedre effekt en andre på grunn av et riktigere forhold for hjernen mellom omega-3-EPA og omega-3-DHA.


les mer https://www.farmateket.no/artikkel/artikkel/179/933/Omega-3-og-hjernefunksjon---hva-skal-man-velge,-EPA-eller-DHA?


14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sykdommer og insulinresistens

Metabolsk syndrom er navnet på mylderet av sykdommer som på ulike vis er knyttet til insulinresistens. Insulinresistens er ikke en sykelig tilstand i alle tilfeller, men faktisk en forutsetning for no

Thymus et viktig organ

Thymus (brissel) er et avlangt, lappet organ bak brystbenet. Det er hovedorgan i immunsystemet og modningssted for T-lymfocytter, og regnes som lymfatisk vev. Ønsker du å sjekke thymus, ta kontakt 994