Vårt nye verktøy for screening, analyse og scanning...


Jeg har nå fått et nytt scanning- og screeningssystem og har derfor et introduksjonstilbud til deg  30% rabatt. (send gjerne denne videre til noen du mener trenger en screening og behandling/medisin)


Jeg kan glede deg med:

Screening analyse for kun 1100,- , i November. (vanlig pris 1600,-) 90 minutter 

Du får utskrift PDF av screeningen, hvor du vil se belastninger, liste over mat som frarådes og mat som anbefales (ut fra din profil), belastninger som allergier, intoleranser, sopp, bakterier, parasitter, virus, toxiner, anbefaling av urter, vitaminer, mineraler, homeopatmedisin og mye mer. 

Screeningen gir oss oversikt på hva vi kan eller bør behandle med Bicom . Vi ser hvilke organer, kjertler, skjelett, muskler, ledd og annet som er belastet.  

Vi ser også hvilke behandlingprogrammer vi bør bruke. Behandling og medisin blir utført eller laget med Bicom behandlingsmaskiner sammen Bicom BBC2 screeningsystemet.

Du er velkommen til min praksis i Oslo, men du kan også sende 2 bloddråper som jeg screener og sender resultatet på mail omgående. Vi tar så en prat på telefon eller Internett. Vi kan så avtale om å lage en medisin som jeg kan sendes i posten. Den blir laget ut fra det behovet du har ut fra hva vi finner. 


Les mer på bicomterapi.com/screening


Bestilling/informasjon på sms +47 99406830 eller bicomterapi@gmail.com


26 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Sykdommer og insulinresistens

Metabolsk syndrom er navnet på mylderet av sykdommer som på ulike vis er knyttet til insulinresistens. Insulinresistens er ikke en sykelig tilstand i alle tilfeller, men faktisk en forutsetning for no

Thymus et viktig organ

Thymus (brissel) er et avlangt, lappet organ bak brystbenet. Det er hovedorgan i immunsystemet og modningssted for T-lymfocytter, og regnes som lymfatisk vev. Ønsker du å sjekke thymus, ta kontakt 994